Søg
  • Erhvervsuddannelser

Uddannelsesklausuler til Ærø Kommune


I 2025 kommer der til at mangle op til 70.000 personer med en faglært uddannelse. Derfor er det vigtigt, at også Ærø Kommune sikrer kvalificeret arbejdskraft i fremtiden og hjælper flere af vores unge med at tage en faglært uddannelse. På Ærø var det kun 18,2% af den seneste årgang, som valgte at søge ind på en erhvervsuddannelse efter grundskolen.

Derfor foreslår LO Sydfyn, at Ærø Kommune, ligesom nabokommunen Svendborg, indfører en uddannelsesklausul i alle kommunens udbud over kr. 50.000, sådan at virksomheder skal have mindst en eller flere praktikpladsaftaler/lærlingeaftaler for at komme i betragtning til at vinde opgaven.

Du kan læse hele borgerforslaget om uddannelsesklausul på følgende link: LÆS MERE

#nyheder

198 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sydfyn

Møllergade 56  •  5700 Svendborg  •  Telefon: 30 31 66 64  •  Mail: post@lo-sydfyn.dk