Søg
  • Agitation

Gammel Torvedag


Sommerferien står for døren og det betyder, at mange lønmodtagere gør brug af den ekstra ferieuge, som de får, som en del af overenskomsten.

Lad os bare understrege, at det ikke er alle, som automatisk får den 6. ferieuge. Det er en aftale, som kun de overenskomstbærende fagforeninger kan lave med arbejdsgiver.

Nu forholder det sig nok sådan, at flere arbejdspladser aflønner alle efter en overenskomst, uanset om medarbejderen er med i et OK-fællesskab. Sådan er det – en fordel til dem, som vælger at stå udenfor fællesskabet, for at spare lidt penge.

Men det er ikke kun dette ekstra gode, som OK-fagbevægelsen forhandler hjem gennem overenskomsterne. Der er mange flere. Derfor vil LO-Sydfyn være til stede på Gammel Torvedag, så vi kan få en snak med folk om overenskomster og arbejdsmiljø, og ikke mindst, hvorfor det er vigtigt, at stå sammen i et fællesskab.

Vi har lavet en konkurrence – en OK-quiz – med blot 4 spørgsmål, og har timetrækning af præmier sponseret af de lokale OK-fagforeninger.

Kom forbi, test din viden og få en snak med de faglige repræsentanter i boden. Vi står klar til at besvare spørgsmål om løst og fast, eller blot at høre, hvordan det går på din arbejdsplads.

Vi glæder os til Gammel Torvedag i Svendborg den 1. august og til at hilse på jer alle.

Du kan læse mere om OK-fagforeninger på følgende link: https://ok-maerket.dk/

#nyheder #aktivitet

59 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sydfyn

Møllergade 56  •  5700 Svendborg  •  Telefon: 30 31 66 64  •  Mail: post@lo-sydfyn.dk