Søg
  • Vælgermøde 27. maj 2019

Tag du bare naboen, familien eller kollegaen med!


Rundbuehallerne bliver rammen for LO Sydfyns store vælgermøde i Svendborg, som afholdes mandag den 27. maj kl. 16-18, hvor alle interesserede er velkommen til at deltage.

12 ud af 13 partier er inviteret til at sidde med i panelet, og temaet for mødet er nogle af fagbevægelsens hotteste temaer, nemlig Arbejdsmiljø, Social dumping / udenlandsk arbejdskraft, Velfærd/omsorg og ikke mindst privatisering/centralisering.

Der er plads til rigtig mange i Rundbuehallerne, så det er blot at tage naboen, kollegaen eller vennerne med til at livlig debat i Rundbuehallerne, hvor følgende politikere / folketingskandidater er repræsenteret i panelet:

Bjørn Brandenborg (A)

Søren Hillers (B)

Jørgen Nielsen(C)

Klaus Kroll (D)

Rolf Gøtze (E)

Karsten Hønge (F)

Ken Nørregaard (I)

Kim Slott Nielsen (K)

Eva Jørgensen (O)

Erling Bonnesen (V)

Jesper Kiel (Ø)

Tine Busk (Å)

Stram Kurs har vi valgt ikke at invitere.

LO Sydfyns formand glæder sig til, at skulle styre debatten, og håber, at rigtig mange vil høre politikernes holdninger til de nævnte temaer, og selv komme med spørgsmål, så det kan blive en god og sober dialog. Fagbevægelsens synspunkt kan der ikke herske tvivl om - vi skal investere i hinanden og alt det, som har gjort Danmark til verdens bedste land udtaler Susan Bøg Nielsen, og hun er sikker på, at den sydfynske befolkning også er klar over, at velfærden smuldrer. Der er behov for et ulighedsstop – sådan at alle lønmodtagere kan gå på arbejde, vel vidende, at vores børn og ældre er i trygge rammer imens. Derfor opfordres alle til, at komme til Rundbuehallerne på mandag kl. 16, gerne lidt før, så du kan få lidt koldt til ganen inden de politiske repræsentanter påbegynder deres indledning.

i glæder os til at se jer alle!

#nyheder

34 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sydfyn

Møllergade 56  •  5700 Svendborg  •  Telefon: 30 31 66 64  •  Mail: post@lo-sydfyn.dk