Søg
  • Happening i Rudkøbing

LO Sydfyn er klar med guldmønterne – men er du - en af de heldige?


Lørdag den 1. juni mellem kl. 9-13 kan du møde LO Sydfyns kommunalpolitiske udvalg samt folketingskandidater ved en happening omkring Superbrugsen i Rudkøbing.

LO Sydfyns ide med arrangementet er, at sætte fokus på det kommende folketingsvalg, og i lige så høj grad den stigende ulighed der er i Danmark.

Vi er klar med relevante fakta-oplysninger, som belyser den store forskel der er - ikke blot i Danmark – men også helt konkrete tal for Langeland.

Vi har inviteret de lokale folketingskandidater, og du har mulighed for en snak over nylavede popkorn, med de af kandidaterne, som vælger at møde op til arrangementet. Det er selvfølgelig også muligt, at få en snak med LO Sydfyns faglige repræsentanter, som finder det vigtigt at belyse de problematikker, der er på Langeland.

Det glæder LO Sydfyns formand Susan Bøg Nielsen, at vores lokale faglige repræsentanter på Langeland tager sig tid til dette arrangement, og bruger deres tid på at oplyse borgerne på Langeland om hvorfor dette valg er så vigtigt. Og det er endnu bedre, at borgerne får mulighed for at tale med folketingskandidaterne – face to face – hvor man har mulighed for selv at stille spørgsmålene.

Derfor opfordrer hun alle borgerne til, at komme forbi i løbet af dagen.

For yderligere oplysninger kontakt LO Sydfyns formand Susan Bøg Nielsen på telefon 23 24 24 79 eller formanden for det kommunalpolitiske udvalg på Langeland Chirie Laulund-Pedersen på telefon 22 17 82 84.

#nyheder

63 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sydfyn

Møllergade 56  •  5700 Svendborg  •  Telefon: 30 31 66 64  •  Mail: post@lo-sydfyn.dk