Søg
  • Pressemeddelelse om borgermødet

Kan din krop holde til du når pensionsalderen?


LO Sydfyn inviterer til borgermøde den 28. februar kl. 17.30 for at få en drøftelse af den problemstilling, der er på arbejdsmarkedet i dag, hvor pensionsalderen er hævet fordi vi lever længere. Betyder det også, at kroppen kan holde til at arbejde længere?

Socialdemokraterne er kommet med et udspil til en tilbagetrækningsreform, men hvad betyder den egentlig og kan den sikre et arbejdsliv, som alle lønmodtagerne kan holde til, og er der den fornødne mulighed for en værdig tilbagetrækning.

Det vil Socialdemokraternes folketingskandidat Bjørn Brandenborg debattere med Venstres folketingskandidat Erling Bonnesen, mens Fagbevægelsens Hovedorganisations næstformand Arne Grevsen vil pointere, hvilke ønsker Fagbevægelsen Hovedorganisation har, som talerør for 1,4 millioner lønmodtagere.

LO Sydfyns formand Susan Bøg Nielsen er helt enig med FH’s formand Lizette Risgaard s

om mener, at der i langt højere grad skal sikres et godt arbejdsmiljø og at det i virkeligheden skal være sådan, at ingen bliver syge eller nedslidt, hverken fysisk eller psykisk af at gå på arbejde.

Susan Bøg Nielsen påpeger samtidig, at LO Sydfyn, der er en del af FH, tager ansvar og er klar til, sammen med hovedorganisationen at gå til kamp for at alle lønmodtagere kan forlade arbejdsmarkedet med værdighed.

LO Sydfyn opfordrer alle borgere og lønmodtagere:

Tag stilling til – hvilken løsning der er den rigtige for, at alle kan få et godt og langt arbejdsliv, og derefter kan trække sig tilbage med værdigheden i behold.

Alle er velkommen til at komme, enten blot for at lytte, eller også for at tage del i debatten om vores fælles fremtid!

Tilmelding til borgermødet til post@lo-sydfyn.dk eller via telefon 30 31 66 64

Med venlig hilsen

LO Sydfyn

#nyheder

34 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sydfyn

Møllergade 56  •  5700 Svendborg  •  Telefon: 30 31 66 64  •  Mail: post@lo-sydfyn.dk