Søg
  • FIU-kursus for Arbejdsmiljørepræsentanter

AMR og det strategiske arbejdsmiljøarbejde


Kun 44 procent af landets mere end 25.000 arbejdsmiljørepræsentanter (AMR) får tilbudt de halvanden dages årlige uddannelse, som ellers blev indført med AMO-reformen helt tilbage i 2010.

Det viser to store spørgeskemaundersøgelser foretaget i efteråret 2018 af hovedorganisationerne FTF og LO, som nu ved årsskiftet har slået sig sammen til Fagbevægelsens Hovedorganisation, FH.

Undersøgelserne viser, at arbejdsmiljørepræsentanterne savner klarhed og viden om deres rolle og opgaver på arbejdspladsen – men det kan mere uddannelse være med til at rette op på, mener arbejdsmiljørepræsentanterne: 46 procent af dem peger på, at mere uddannelse vil styrke deres position som arbejdsmiljørepræsentant.

Undersøgelserne viser også, at arbejdsmiljørepræsentanterne savner klarhed og viden om deres rolle og opgaver på arbejdspladsen!

Det vil vi i LO Sydfyn være med til ændre og indbyder derfor i samarbejde med organisationerne til en uddannelsesdag, hvor der skal ses på det strategiske arbejdsmiljøarbejde til gavn for Arbejdsmiljørepræsentanten og dennes indflydelse på at sikre et godt arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Du kan læse mere om kursusindholdet ved at trykke på billedet og mere om AMR kampagnen på HF's hjemmeside:

https://fho.dk/blog/category/arbejdsmiljoe/amr2019/

#aktivitet #nyheder

22 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sydfyn

Møllergade 56  •  5700 Svendborg  •  Telefon: 30 31 66 64  •  Mail: post@lo-sydfyn.dk