Søg
  • Status - knap et år efter valget!

På Langeland tør politikerne


Det er nu knap et år siden, at der var kommunalvalg i Danmark.

Det er ingen hemmelighed, at LO Sydfyn var meget tilfredse med kommunalvalget, udtaler LO Sydfyns formand Susan Bøg Nielsen, som glæder sig over, at alle 4 sydfynske kommuner fik nye borgmestre, med hvem der er påbegyndt et fortrinligt samarbejde til glæde og gavn for LO Sydfyns mange medlemmer.

LO Sydfyns kommunalpolitiske udvalg på Langeland går dog længere endnu, og indbyder alle langelandske borgere til statusmøde, som afholdes den 7. november 2018, kl. 18.00 på Ørstedskolen i Rudkøbing.

For, som formanden for det kommunalpolitiske udvalg på Langeland Chirie Laulund-Pedersen udtrykker det, så er det vigtigt at finde ud af, om systemskiftet har betydet en ændring i tingene på Langeland eller om der i det mindste kan spores fremskridt.

Det er vigtigt for LO-fagbevægelsen, at alle har mulighed for at tage ansvar for sin egen situation og medansvar i fællesskabet, og det er nemmest, når der er job til alle, økonomisk retfærdighed og lige adgang til samfundsgoderne.

Derfor skal politikerne tage ansvar. Sikre ordentlige forhold for alle. Give tryghed til lønmodtagerne, så de kan udføre deres arbejde uden bekymringer for, at der tages hånd om børnene og deres ældre, mens de pendler til ”fastlandet” for at arbejde.

Glædeligt er det, at LO Sydfyn foreløbig har konstateret, at der er indgået flere praktikpladsaftaler i det seneste år, og at der samtidig er færre i skolepraktik udtaler LO Sydfyns formand Susan Bøg Nielsen, som glæder sig til at være ordstyrer på mødet den 7. november.

Hun lover samtidig, at hun nok skal være klar med flere konkrete tal, i tilfælde af, at panelet, som består af borgmesteren og udvalgsformændene, ikke selv er klar til at fortælle, hvad de helt konkret har gjort bedre end deres forgængere. LO Sydfyns formand er ikke i tvivl om, at de langelandske borgere nok skal komme til mødet og give udtryk for, hvordan de synes det går! og hertil er der kun at sige, alle er velkomne.

#nyheder

168 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sydfyn

Møllergade 56  •  5700 Svendborg  •  Telefon: 30 31 66 64  •  Mail: post@lo-sydfyn.dk