Søg
  • Pressemeddelelse

Faaborg-Midtfyn Kommune kan bryste sig af at have Fyns bedste jobcenter


Ikke nok med det, men Jobcenteret I Faaborg-Midtfyn kommune er også det 6. bedste jobcenter i hele landet.

Det fremgår af et Jobcenterindeks, som LO har udarbejdet. Her måles alle landets 94 jobcenter op imod hinanden på bestemte parametre. Og det er altså her, at Jobcenteret i Faaborg-Midtfyn Kommune klarer sig rigtig flot med en placering som nr. 6.

”Det er glædeligt for både arbejdsløse, personale og alle andre brugere af jobcenteret, at det klarer sig så flot” udtaler formanden for LO Sydfyn Tonni Hansen. ”Der skal selvfølgelig også lyde en ros til politikkerne i kommunen, som bakker op om Jobcenteret. Men først og fremmest så er det altså personale og ledelse, som udfører deres job til et flot UG”. Konkluderer Tonni Hansen.

”I øvrigt er det også glædeligt, at Langeland Jobcenter befinder sig på en 10.ende plads. Det viser klart og tydeligt, at det ikke er et spørgsmål om en kommunes størrelse, hvorvidt man kan gøre en god indsats for arbejdsmarkedet” slutter Tonni Hansen

Hele LO’s undersøgelse og baggrundsnotat om, hvordan LO har regnet sig frem til rangordningen kan ses ved at klikke på nedenstående links.

Undersøgelsen (tryk her)

Baggrundsnotat (tryk her)

#nyheder

25 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Sydfyn

Møllergade 56  •  5700 Svendborg  •  Telefon: 30 31 66 64  •  Mail: post@lo-sydfyn.dk